Kontakt

Kontakta oss

Behöver du stämma ditt piano, laga ditt Rhodes eller justera din Clavinet? Oavsett vad så blir vi alltid glada av att prata med personer som delar vårt intresse och passion för dessa instrument. Många av justeringarna är relativt enkla för den händige och vi bistår gärna med tips och råd om hur du sköter om ditt instrument på bästa sätt. Om du är osäker på om du klarar av att göra en reparation på egen hand eller behöver professionell hjälp så kan du kontakta oss så svarar vi så fort vi kan. 


I Västberga industriområde ligger verkstan där vi utför majoriteten av alla reparationer på vintage pianon så som Rhodes, Clavinet och Wurlitzer. Är du intresserad av att se hur en service eller reparation går till så är du varmt välkommen att göra ett besök. Kontakta oss gärna i förväg så kan vi boka in en guidad tur i våra lokaler. Har du ett instrument som behöver repareras så kan du ta med det på en gång. Vi har en smidig lastplats så kommer du med en större bil eller lastbil är det inga problem. 


Behöver du hjälp att transportera ett piano eller en flygel så har vi flera kontakter inom piano och flygel-transport. Att flytta ett piano på egen hand är inget vi rekommenderar då skaderisken är påtaglig. Det krävs kunskap om lastning och vikt samt en bärrem eller bärsele för att belasta kroppen rätt. En pianotransport kostar mellan 1500:- och 5000:- beroende på avstånd och antal trappor. En flygeltransport kan vara dyrare beroende på storlek och utrymme och kan kosta upp emot 6000:- då det behövs flera personer för att transportera. 


Är du intresserad av att köpa ett begagnat piano? Då och då får vi in pianon som vi renoverar och justerar för att sedan sälja vidare. Det gör att du får ett begagnat piano med garanti som har en jämn mekanik och en skön spelkänsla. Kontakta oss för att se vad vi har på lager just nu. Vi kan även hjälpa till att utvärdera skicket på ett piano eller en flygel om du funderar på att köpa. Vi på Jupiter Piano Service ser fram emot att höra ifrån dig!